Embedded YouTube Video

This topic contains 5 replies, has 340 voices, and was last updated by  touring03 August 8, 2015 at 12:28 am.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #13558

    touring03
    Participant
        • Junior Member
        • Posts: 21

      Any reason we can't embed YouTube video directly into our posts on this site?  Other boards very similar to this one allow it.

      PG.

      #13557

      madjak30
      Moderator
          • Senior Contributor
          • Posts: 1521

        Not sure…we used to be able to, but it changed a couple years ago. Maybe bandwidth was too high?

        #13570

        uber_poutine
        Participant
            • Full Member
            • Posts: 175

          Madjak, check out the link: http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=384047.0

          It goes through a few different ways to enable it – I think you’re the only Moderator right now, so you’d have to do it.

          #13572

          madjak30
          Moderator
              • Senior Contributor
              • Posts: 1521

            Unfortunately the Admin only has those rights…I can suggest it to Ryan, but he’s busy with being a hubby and new Dad to 2nd child…and the second time around it was twins, so busy life for him…

            Never hurts to ask though!

            #13575
            delusionalmechanic
            delusionalmechanic
            Participant
                • Full Member
                • Posts: 149

              and I was going to put up a vid from our trip to alaska. Oh well, just a pic for you then, LOL

              #13578

              madjak30
              Moderator
                  • Senior Contributor
                  • Posts: 1521

                NICE!!
                I’m hoping to get some riding in this year…haven’t had much down time.

              Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

              You must be logged in to reply to this topic.

              Back to Top